Go Back   Pace and Cap - Sartin Methodology & The Match Up > Classic Sartin Programs - your host: Bill Varone
Mark Forums Read
Google Site Search Get RDSS Sartin Library RDSS FAQs Conduct Register Site FAQ Members List Search Today's Posts

Classic Sartin Programs - your host: Bill Varone Synergism, Energy, Kgen, Entropy, Thoromation, Quad-Rater, PaceLauncher, Synthesis, Validator, Val4, Speculator, etc ...

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-23-2015, 09:00 PM   #1
oswaldrha
AlwNW1X
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 7
Security Error Loading Old Programs

Hi folks,
New Paceandcap member here. Like several other members here, I have recently tried to load some older manual entry DOS programs onto a new laptop and gotten security error messages. Specifically:
Quad Rater: Security Error 7043-0003-0001
Synthesis: Security Error 7155-4101-1113

These are original disk copies purchased when I was a Methodology Client years ago. Is there any workaround available to get these to load properly? Thanks in advance for any replies.
oswaldrha is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 03:11 PM   #2
Ted Craven
Grade 1
 
Ted Craven's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Huntsville, Ontario, Canada
Posts: 7,188
Hi oswald, please check your Private Messages.

Ted
__________________

R
DSS -
Racing Decision Support System™ Follow on Twitter @SartinMethod
Ted Craven is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2015, 05:48 PM   #3
rog9170
AlwNW1X
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 10
Info

Same here.
rog9170 is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2018, 08:38 PM   #4
Lefty
Grade 1
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 109
Synthesis

Quote:
Originally Posted by Ted Craven View Post
Hi oswald, please check your Private Messages.

Ted
Ted, I have an orig Synthesis disk that a friend put on a CD for me.
Loading into dosbox I get a security error. Have you found a fix?
Lefty is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2018, 05:20 PM   #5
Ted Craven
Grade 1
 
Ted Craven's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Huntsville, Ontario, Canada
Posts: 7,188
I checked my correspondence with that original poster, and he was not able to load Synthesis in Dosbox 0.74 on Windows 8.1. That was 3 years ago. Perhaps the problem is 64 bit Windows, despite that that version of Dosbox tries to accommodate older DOS programs on 64 bit Windows (presumably including Win10).


Older Sartin programs are a problem in 64 bit environments That's why we have the newer program


Cheers,


Ted
__________________

R
DSS -
Racing Decision Support System™ Follow on Twitter @SartinMethod
Ted Craven is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2018, 07:24 PM   #6
Lefty
Grade 1
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 109
Ted, Thanks. I think you're right. I have a 64 bit system.
Lefty is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Open Old Programs from Desktop gfnut Classic Sartin Programs - your host: Bill Varone 1 09-22-2016 06:55 PM
Older Programs Latekick General Discussion 1 05-29-2014 09:37 AM
'Heartbleed' Security Bug - TrackMaster NOT affected Ted Craven General Discussion 0 04-11-2014 10:30 AM
Obtaining older programs James T. Classic Sartin Programs - your host: Bill Varone 13 07-13-2013 05:59 PM
Question re loading data in older Sartin programs Ted Craven RDSS 2 08-07-2009 10:15 AM


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.

All times are GMT -4. The time now is 12:05 PM.